Bange for at købe kondomer i butikken?

Rigtig mange unge mænd er bange eller nervøse for at købe kondomer i butikken og med god grund, for det kan være rigtig grænseoverskridende. Der er intet unaturligt i at have det sådan, men desværre ender mange så med, ikke at købe overhovedet.

Det bør ikke være sådan, da der findes mange gode kondomshops på nettet, hvor du finder et bredt udvalg og har mulighed for at få en diskret levering. En levering uden nogen som helst ved, at du har bestilt kondomer. 

Få diskret forsendelse på nettet

Der er mange fordele ved at handle kondomer på nettet. Du finder et bredere udvalg end i butikkerne, du finder alle de populære mærker og så er prisen ofte lavere. I hvert fald hvis du handler de rigtige steder.

Men det vigtigste fordel for dig, der ikke er så meget for at købe i butikkerne, er uden tvivl deres diskrete forsendelse. De seneste år er det faktisk blev nærmest standard i branchen, at man sender varerne på diskret vis. For hvem ønsker at skilte med man shopper kondomer?!

Du kan se et eksempel på en diskret indpakning her, hvor der kun fremgår dit navn og adresse. Pakken er en forsendelse fra kondomshoppen Gummihat.dk, der altid gøre meget ud at fremstå anonyme.

Så næste gang du mangler gummi, bør du gå på nettet for at købe. Du kan gøre det når det passer ind og uden at bekymre dig om, hvem du eventuelt måtte møde i supermarkedet eller på apoteket. Og uden at skulle tænke på, hvad de andre dog måtte tænke om dit køb.

De mange kondomvarianter

Der findes mange kondomvarianter på markedet og du bør være klar på de mange muligheder der ligger. Muligheder for at få specielle og unikke oplevelser med din kæreste eller hvem du nu er sammen med.

Der er et bredt udvalg af kondomtyper online, hvor de findes med smag, farve, knopper, indsnævring, ekstra store, ekstra tynde og meget mere. Du bør derfor overveje hvilke behov du har og hvad du kunne ønske dig at prøve. Vær ikke bange for at eksperimentere lidt, indtil du finder dine foretrukne varianter.

Specielt her i julen bør du være forberedt på det der kan ske til julefrokoster og når du tager i byen. Så hvis du har særlige planer til årets julefrokost, bør du helt sikkert møde op med et par kondomer i pungen.

Se også: Pas på dig selv i julen